Nieuws

DNS Belgium heeft de beste website van 2019

10 december 2019

DNS Belgium wint de prijs van beste website op de jaarlijkse FeWeb Excellence Awards

Op de FeWeb Excellence Awards worden de meest performante digitale projecten van Belgische makelij bekroond. DNS Belgium heeft de meest performante en toegankelijke website en mag zich bijgevolg een jaar lang “Website of the Year” noemen. En deze erkenning is volgens jurylid Roel Van Gils terecht: “DNS Belgium is de enige inzending die strikt voldoet aan WCAG 2.1 Niveau A, het Anysurfer label draagt én een uitstekende toegankelijkheidsverklaring heeft. Dat is de jury niet ontgaan.”

Eén van onze doelstellingen is het gebruik van het internet promoten door het toegankelijker te maken voor onder andere mensen met een beperking. In die zin is het belangrijk dat we ook in performantie en toegankelijkheid het voortouw nemen. We zijn zeer vereerd met deze award.

De website van DNS Belgium werd ontwikkeld door het digitale bureau Wieni, dat maar liefst drie keer in de prijzen viel op de FeWeb Excellence Awards. Naast de website van het jaar voor DNS Belgium maakte Wieni ook nog de beste B2C website met catchoftheday.stubru.be en de beste B2B campagne met De Stemtest.  

De FeWeb Excellence Awards gelden als dé referentie voor digitale expertise op het vlak van web development, e-commerce en digitale marketing. De jury beoordeelde 61 inzendingen in 4 categorieën: websites, webshops, applicaties en campagnes. FeWeb verenigt meer dan 500 Belgische digitale bedrijven en professionals.

Wil je ook een website die voor iedereen toegankelijk is? Volg onze tips.

Met dit artikel ondersteunen wij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.